Neem contact met ons op
Effectieve time-out, productieve tijd in
Bekijk de video
Live demonstratie
TimeTec laat oplossing over
Brochure
Overzicht van TimeTec-vertrek
Automatiseer en
Verlofdetails beheren
Vereenvoudig verlof
Goedkeuringsprocedure
Controleer Verlof
Saldi gemakkelijk
TimeTec Leave Relaxes-procedures binnen Leave Management

TimeTec Leave is een cloud-gebaseerd systeem dat het verlofbeheer voor alle soorten bedrijven afhandelt, van een startend bedrijf bestaande uit 20 personen tot een miljardenindustrie bestaande uit duizenden medewerkers, TimeTec Leaves beheert het allemaal hetzelfde. Gewoon door een internetverbinding te hebben, kunt u alle verlofprocedures faciliteren die alles omvatten, van verlofaanvraag tot goedkeuringen en online bijhouden. Dat gezegd hebbende, bedrijven zouden zelfs de beperkingen van hun verlofbeleid kunnen toevoegen of aanpassen in overeenstemming met de arbeidswetgeving van het land.

Zelfs als u onderweg bent, kan de mobiele applicatie van het systeem worden gedownload en op uw smartphones en tablets worden geïnstalleerd, zodat zowel werkgevers als werknemers de aangevraagde verlofaanvraag respectievelijk allemaal kunnen afhandelen zonder afhankelijk te zijn van handmatige procedures zoals het beheren van afgedrukte formulieren.

TimeTec Leave is de volgende generatie oplossing voor beter verlofbeheer, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om kostbare tijd te besparen en onnodige kosten te verminderen.

Ervaar nu het gemak van Leave Solution!

We zijn verheugd aan te kondigen dat TimeTec Leave nu officieel is gelanceerd! Transformeer de manier waarop u het verlof van uw werknemers beheert en automatiseer uw verlofbeheerproces eenvoudig met TimeTec Leave. Gebruik de TimeTec app verlaten om verlofaanvraag en goedkeuring te verlichten. Stroomlijn uw verlofbeheer voor een efficiënter personeelsbeheer.


Hier inloggen
Als u al een TimeTec-account hebt, hoeft u alleen maar in te loggen en de TimeTec Leave-oplossing te activeren.
Aanmelden
Nieuw bij TimeTec? Meld je aan voor TimeTec. Nu GRATIS verlaten met een paar eenvoudige stappen.

TimeTec-profiel
Wij spreken uw taal
TimeTec is beschikbaar in 20 talen; op het web en mobiele app.
Engels • Spaans • Indonesisch • Maleisisch • Traditioneel Chinees • Vereenvoudigd Chinees • Thai • Arabisch
Vietnamese • Duits • Portugees • Hindi • Japans • Turks en nog veel meer ...
Onze klanten
Maleisië
Maleisië
Maleisië
Maleisië
Vietnamees
Maleisië
Maleisië
Maleisië
Van de blog
5 TimeTec Leave Features You Never Thought You Need Them Until You Do

Employee Leave Management is an important aspect in the Human Resource Department particularly businesses that require labor intensive industries such as manufacturing, retail, and services. For the management of employee leave, not only that Human...

READ MORE
TIMETEC TA SOLVES 7 MAJOR PAIN POINTS OF RETAIL BUSINESSES

Running a retail business is no walk in the park, no matter the scale of your operations. If you are a manager or owner in the retail industry, you know best that the challenges comes from every corner. Understanding customers, markets and...

READ MORE
Verbeter uw workforce-tijd en aanwezigheidsbeheer

Behalve het beheren van het verlof van werknemers met TimeTec Leave, biedt TimeTec ook Time Attendance & Scheduling-oplossingen met TimeTec TA. Kloktijd, bewaak tijd en waardeertijd in uw bedrijf met de TimeTec-oplossing. TimeTec TA is direct gekoppeld aan TimeTec Leave voor een effectievere bediening.

Krijg speciale korting als u zich hebt geabonneerd op zowel TimeTec TA als TimeTec Leave

TimeTec TA
Je team bij elkaar houden

Centraliseer uw werknemersprofielen in één cloud-gebaseerde tool, TimeTec Profile en gebruik dezelfde gegevens uit TimeTec Profile voor al uw andere oplossingen. Begin nu met het opslaan van de gegevens van uw medewerker in TimeTec Profile.

Krijg TimeTec Profile GRATIS wanneer u zich registreert bij TimeTec Leave

TimeTec-profiel