Hubungi kami
Masa yang berkesan, masa produktif di
Watch Video kami
Demo Langsung
Masa Tinggalkan Penyelesaian
Brochure
Gambaran Keseluruhan TimeTec Leave
Automasi dan
Urus Butiran Cuti
Memudahkan Cuti
Proses Kelulusan
Cuti Cuti
Baki dengan mudah
TimeTec Leave Relaxes Prosedur Dalam Pengurusan Cuti

TimeTec Leave adalah sistem berasaskan awan yang mengendalikan pengurusan cuti untuk semua jenis syarikat, sama ada dari syarikat permulaan yang terdiri daripada 20 orang sehingga satu hingga satu bilion dolar industri yang terdiri daripada ribuan kakitangan, TimeTec Leaves menguruskan semuanya sama. Hanya dengan mempunyai sambungan Internet, anda boleh memfasilitasi semua prosiding cuti yang merangkumi segala-galanya dari permohonan cuti untuk kelulusan dan penyimpanan rekod dalam talian. Yang berkata, syarikat juga boleh menambah atau menyesuaikan sekatan terhadap Polisi Tinggalkan mereka mengikut undang-undang buruh negara.

Untuk kemahiran walaupun dalam perjalanan, Aplikasi Mudah Alih sistem boleh dimuat turun dan dipasang pada telefon pintar dan tablet anda supaya kedua-dua majikan dan pekerja boleh mengendalikan permohonan cuti yang diminta masing-masing tanpa harus bergantung pada mana-mana prosedur manual seperti mentadbir borang bercetak.

TimeTec Leave adalah penyelesaian generasi seterusnya ke arah pengurusan cuti yang lebih baik sekali gus menyediakan syarikat dengan peluang untuk menjimatkan masa berharga dan mengurangkan kos yang tidak perlu.

Pengalaman Kemudahan Solusi Cuti Sekarang!

Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa TimeTec Leave kini dilancarkan secara rasmi! Mengubah cara anda menguruskan cuti pekerja anda dan mengautomasikan proses pengurusan cuti dengan mudah dengan TimeTec Leave. Gunakan TimeTec Leave App untuk meringankan permohonan cuti dan kelulusan. Menyelaraskan pengurusan cuti anda untuk pengurusan tenaga kerja yang lebih cekap.


Daftar masuk disini
Jika anda sudah mempunyai akaun TimeTec, semak masuk dan aktifkan penyelesaian TimeTec Leave.
Daftar
Baru ke TimeTec? Daftar untuk TimeTec Leave now secara PERCUMA dengan beberapa langkah mudah.

Profil TimeTec
KITA BERCAKAP BAHASA ANDA
TimeTec boleh didapati di 20 bahasa; di web dan aplikasi mudah alih.
Bahasa Inggeris • Bahasa Sepanyol • Indonesia • Melayu • Cina Traditional • Bahasa Cina Mudah • Thai • Arab
Vietnam • Jerman • Portugis • Hindi • Jepun • Turki dan banyak lagi ...
Pelanggan kami
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Vietnam
Malaysia
Malaysia
Malaysia
Dari blog itu
The Need to Change is the Need to Make Things Better

This was how I applied for leave just a short two years ago. It was a three-step process every time. First, I called the HR manager Liza to give me the update on my leave balance. Then, I filled, printed and submitted a pdf form to her for the CEO...

READ MORE
HR-ing in the Digital Era

AI, Big Data, cloud services, Internet of Thing - these are the latest buzzwords we’ve heard so much about lately. All these technology enhancements change the way organizations operate; where most systems are offered online, made transparent and...

READ MORE
Meningkatkan Pengurusan Waktu dan Kehadiran Tenaga Kerja Anda

Selain menguruskan cuti pekerja dengan TimeTec Leave, TimeTec juga menawarkan penyelesaian Waktu Kehadiran & Penjadualan dengan TimeTec TA. Waktu jam, masa pantau dan masa nilai dalam perniagaan anda dengan penyelesaian TimeTec. MasaTec TA dikaitkan secara langsung dengan TimeTec Leave untuk operasi yang lebih berkesan.

Dapatkan diskaun istimewa apabila anda melanggan kedua TimeTec TA dan TimeTec Leave

TA TimeTec
Menjaga Pasukan Anda Bersama

Senaraikan profil pekerja anda dalam satu alat berasaskan awan, Profil TimeTec dan gunakan data yang sama dari Profil TimeTec merentas semua penyelesaian anda yang lain. Mula menyimpan butiran pekerja anda dalam Profil TimeTec sekarang.

Dapatkan Profil TimeTec secara PERCUMA apabila anda mendaftar dengan TimeTec Leave

Profil TimeTec