Свържете се с нас
Ефективно време, продуктово време
Гледам видео
Демонстрация на живо
TimeTec Оставете решение
брошура
Преглед на отпуск
Автоматизира и
Управление на подробностите за отпускане
Опростете отпуск
Процес на одобрение
Отметнете Отпуск
Везни лесно
TimeTec напуска режима на релаксация в рамките на управлението на отпуските

TimeTec Leave е система, базирана на облаци, която се занимава с управление на отпуските за всички видове компании, било то от стартираща компания, състояща се от 20 души до милиарди долари, състояща се от хиляди щабове, TimeTec Leaves управлява всичко същото. Просто като имате връзка с интернет, можете да улесните всички процедури за отпуск, които обхващат всичко от кандидатстване за отпуск до одобрения и водене на записи онлайн. Това каза, че компаниите биха могли дори да добавят или да коригират ограниченията на своите политики за отпуск според трудовото законодателство на страната.

За умения дори и в движение мобилното приложение на системата може да бъде изтеглено и инсталирано на вашите смартфони и таблети, така че работодателите и служителите да могат да обработват заявеното заявление за отпуск съответно, без да трябва да разчитат на каквито и да е ръчни процедури като администриране на печатни формуляри.

TimeTec Leave е решението от следващо поколение за по-добро управление на отпуските, което дава възможност на компаниите да спестят ценно време и да намалят ненужните разходи.

Опитайте удобството да оставяте решение сега!

Имаме удоволствието да съобщим, че TimeTec Leave официално стартира! Преобразувайте начина, по който управлявате служителите си "отпуснете и автоматизирате процеса на управление на отпуските си лесно с TimeTec Leave. Използвайте приложението TimeTec Leave App, за да облекчите заявлението и одобрението. Оптимизирайте управлението на отпуските си за по-ефективно управление на работната сила.


Влез тук
Ако вече имате акаунт в TimeTec, просто влезте и активирайте решението TimeTec Leave.
Регистрирай се
Ново в TimeTec? Регистрирайте се за TimeTec Оставете сега безплатно с няколко прости стъпки.

Профил на
Говорим ЕЗИК
TimeTec е достъпно на 20 езика; на интернет и мобилно приложение.
Английски • Испански • индонезийски • малайски • Традиционен китайски • Опростен китайски • Thai • Arabic
Виетнамски • немски • португалски • хинди • японски • турски и още ...
Нашите клиенти
Малайзия
Малайзия
Малайзия
Малайзия
виетнамски
Малайзия
Малайзия
Малайзия
От блога
5 TimeTec Leave Features You Never Thought You Need Them Until You Do

Employee Leave Management is an important aspect in the Human Resource Department particularly businesses that require labor intensive industries such as manufacturing, retail, and services. For the management of employee leave, not only that Human...

READ MORE
TIMETEC TA SOLVES 7 MAJOR PAIN POINTS OF RETAIL BUSINESSES

Running a retail business is no walk in the park, no matter the scale of your operations. If you are a manager or owner in the retail industry, you know best that the challenges comes from every corner. Understanding customers, markets and...

READ MORE
Подобрете управлението на работното ви време в работната сила

Освен управлението на отпуск на служител с TimeTec Leave, TimeTec също предлага решение за Time Attendance & Scheduling с TimeTec TA. Часовник време, наблюдавайте времето и стойността на времето в бизнеса си с решение TimeTec. TimeTec TA е пряко свързан с TimeTec Leave за по-ефективна работа.

Спечелете специална отстъпка, когато сте се абонирали както за TimeTec TA, така и за TimeTec Leave

TimeTec TA
Поддържане на Вашия екип заедно

Центрирайте профилите на служителите си в един инструмент, базиран на облак, TimeTec Profile и използвайте същите данни от TimeTec Profile във всичките си други решения. Започнете да запазвате данните за служителя си в профила на TimeTec сега.

Получавайте FreeTime Profile безплатно, когато се регистрирате с TimeTec Leave

Профил на
Нашите уеб сайтове
© 2019 TimeTec Cloud Sdn. Bhd Всички права запазени.